Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Wednesday, April 22, 2009

PENANTIAN BERAKHIR..

Aku mls betul nak taip walaupun aku gembira sakan... aku ngantukkk je kat opis... isnin lepas aku beli upt clearblue yg digital... kalau tak preggy kuar word not pregnant, tapi kalo preggy.. kuar word pregnant... aku terperanjat besar bile aku wat isnin lepas kat opis... positive.. tapi aku tak mo hepi2 dulu aku gi scan semlm... jawpan yg sama... even kantung bb lom jelas sgt... tapi upt yg line tu positive.. ade double line.. aku disahkan pregnant 7minggu++.... Alhamdullilah... walaupun aku skip IUI... Allah nak bagi juga aku rezeki.... inilah hadiah Ulang Tahun Perkahwinan aku yg ke 5 yg amat bererti dlm hidup....

P/S : pada sepupu aku Suhaila kat jepun... jgn bagi tahu sape2 kat family ko... sbb apsallah hb aku nak senyap dulu.. nak suprise kata dia.... harap ko faham ye.... tqqqqq

7 comments:

Suhaila Tahir said...

alhamdulillah...
yeah yeah yeah yeah
kembar ke agak2 nyer??

oraitt....rahsiaaaaaaaaaaaaaa

noorcahaya said...

yelah..syukur alhamdullilah... tak kesah lah kembar ke tak.. janji ade... lom scan betul2, aritu blur2 lagik tapi ade.... selasa depan aku gi spital....

Jun said...

congrats yer...selamat menjalani pengalaman yg amat berharga ni...

noorcahaya said...

thanx kak jun....

amiey said...

Cahaya.. congratulation. I pun ada problem tak dapat anak lagi. I dah kahwin 1 1/2 years. Some people said, baru lagi. But for our parents, tu kira dah lambat sgt. I am thinking of doing IUI tu, tapi i baca your previous post, kata sakit yg amat. Tu buat i rasa tak brani. Sakit mcm mana ye, Cahaya? If you could share with me?

Again, congratulation sebab dah preggie!!! So happy for you. I know how it feels like.. to get pregnant.. :) after waiting for.. ermm quite a while huh.. :)

noorcahaya said...

amiey... tak lah sakit wat iui... sakit sket biaselah... kalo sakit sket tak tahan.. apetah lagik nak beranak kang... ok.. kalo nak cerita lanjut gi kat add or link yg sy bagi ni - http://www.hamidarshat.com/smf/index.php?topic=2323.new;topicseen#new

kat sini kita orang berforum dgn member2 yg senasib, byk info yg bleh kite kongsi, kat situ mcm2 problem ade.. sy bagi salah satu jelah.. nnt awak leh masuk mane topik yg awak mahu kongsi cite .. ok... ermmm.. biaselah.. org kita kalo lambat peknen gitulah mulut dorang.. lumrah... kata kat dorang tu keje Allah, Dia yg bagi rezeki kita cuma berusaha sahaja...gud luck...

ppb_ppkp said...

cahayer...seronoknya..
aku pon harap akan pegnen mcm hang.. insyallah

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers