Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Friday, February 12, 2010

Pictures of Raesa

day 1


day 4... sakit kuning


















Atas tu gambar campur2 dari day1 until now... maleh aku nak susun ikut umur...ni lah anak aku yg aku tggu selama 5 thn.... makin lama makin berubah muka die.. lama2 mcm muka abah die.. muka cam laki2 plak... padahal 4D aku dulu sedibik muk aku... nilah An Nur Raesa yg aku panggil Raesa... ade gak ngada2 nak pangggil Echa lah... dah nama pendek nak pndek lagik..
takd2. Maksud nama dia jek dah best.. An Nur tu Cahaya, Raesa ade 3 makna iaitu Puteri, Perempuan Suci dan Kaya... Anak aku tak byk ragam.. jrg menangis... rase nama dia serasi....

6 comments:

Anonymous said...

~~.muka cm kak cha masa lahir, ble dh besar skit cm abah die..geram....ni r baby yg ditunggu 5 thn erk..alhamdulillah....

noorcahaya said...

Alhamdullilah...tau tak pe... tpkan.. nape tak letak nama ko eh... tak tau sape komen neh... ramai panggil aku kak cha nih

Suhaila said...

Semangat n chubby lak tu...
gigitkan pipi sket bole?

noorcahaya said...

gigit tk bleh.. kemam ok.. hehehe

anidanita kanapi said...

salam, congrats ek.br sempat nak bkk blog u.kiutnya ur baby..hehhedah x beli lglah baju ngan i.kekekke

noorcahaya said...

salam nita.... baru tau ek.... org dah siap tgk web die dulu lagik.. tgk ape2 yg best...

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers