Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Wednesday, June 17, 2009

Baby on the way

Nampak tak.. nampak tak... kalo tak nampak....... gi teropong.. tu lah baby aku.... ada badan, kepala, 2 tgn n 2 kaki... rase tu belakang dia kot... paling best time scan.. kepala bb goyang, macam dia angkat kepala dia... takjub aku tgk.... Subhanallah.. ada nyawa dlm perut aku... hb aku pun terkagum tgk... hehehe... due date doc dah bagi... hari krismes.. 25/12/2009, tu just expecting date jek... jrg lah org ngam2 date kuar jam tu gak...

Pas ni aku fikir kat mana nak wat buku merah, rase nak gi private jek, sbb leh check mlm, sbb hb aku leh ikut, kalo wat kat klinik gomen, dh lah kene pagi jek, kang susah nak gi keje pastu, aku kalo leh tak molah amek cuti penuh.. skang nak save kan annual leave yg tinggal 6 hari jek, kang raya lagik....

So aku dah otter ticker kat atas, aku bukan lah dah 15weeks, tapi baru 12weeks++

Oklah.. sakit kepala lah pulak.... nak pejam2kan mata jap....







3 comments:

Eyna's said...

wah...dah nampak lah....
aku tumpang happy ekk....

chimera said...

nampak, nampak, nampak.... makin tak sabar nak kawen ni.. hahahahaha...

noorcahaya said...

Eyna... tq.. fuhhhh..aku tiop kat ko lak....


Chime.... ngade2... kate takut jatuh saham... tapi bagus kawin cepat.. dpt anak utk meramaikan umat...

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers