Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Friday, April 29, 2011

FITNAHHHHHHHHHHHHHH

Aku malas ekceli nak cite.. tp tak de bende aku nak update... so cerita jelah ek..

Aku ni minat kat satu baju utk aku beli for Raesa.. suke sgt... kawan aku ade jual harga dia cuma RM35, aku geram jugaklah... dia tak tag aku.... so aku carik2 pat lain, ade jugak.. jual RM38 pon dah sold out.... so aku naik status.... SAYA NAK BAJU NI JUGAKKK... sambil tu aku link sekali baju ... sekejap jek ade org tag.. dgn laju nya aku tinggal komen... aku ckp.. sy nak ni size 90.. tp aku tgk tak de harga.. lom letak, tak lama lepas tu dia inbox aku... segala detail dgn harga.. WHAT .... RM40? tu lom masuk postage... hmmmm tak pelah.. aku tak mo, terus aku balas, aku ingat aku ckp, sori tak jadi beli sbb harga mahal... tp ko taulahkan, FB ni kadang2 sengal, mungkin aku send tp tak tersend kot sbb last week aku dpt msg dia soh bayar... aik..... aku rase aku dah send.aku try search yg aku sent mmg tak de.. cis..... tp aku pon bls seperti dibawah.... dan dia dia pon reply jugak...

    • salam
      confirm about your order?hopelly can make payment asap...tq
  • Noorcahaya Mn
    • salam, sy rase sy dah reply, sebab sy kata mhl sgt, sbb sy boleh dpt harga rm35,, kenapa ye awak jual mahal sgt, sy bukan nak main2 kan awak, sy dah biase shoping online, rase awak org first sy tolak sbb harga mhl sgt, lagipun sy booking awak tak letak harga dekat pic tu, awak terus pm harga, mmg terperanjatlah harga gini.. awak jgn marah sy, sytk ck sape2 pon harga awak mhl, tp mintak maaf sgt, raselepas awak pm aritu mmg sy terus reply tolak...
  • Redzshied Baby's Collections
    • wslm...dear,sy amik hrga mmg dpt mahal...sbb tu jual mahal...awak bleh tgk reseler lain ada jual lg mahal...sblm ltk hrga sy dh survey hrga...bkn just main ltk2 hrga jer...klu dpt pn hrga RM 39/SET...XKN NK JUAL HRGA RM 39 gak kot...duit pos n kastam pn x masuk lg...sy rsa so far...hrga sy adalah berpatutan sbb sy tgk ada y jual lg mahal 2,3 x ganda dr sy...apa2 pn TERIMA KASIH BYK2 SBB AWK ORG PERTAMA CKP SY JUAL MAHAL...SY PN MANUSIA BIASA...SY BKN NK MENCEKIK DARAH ORG SBB SBLM BT BIZ NI...SY PN SUKA SHOPING ON9...SY BELI JUGA WALAUPUN MAHAL SBB SY TAHU BKN SNG SBG SEORG PENIAGA NK DPTKN SESUATU BRG TU...KLU AWK XTAU JGN CKP...KLU AWK SNDRI BT...BR AWK TAHU...KLU MAHAL BLEH BELI TEMPAT LAIN Y JUAL MURAH YER...TQVM
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Wahhhhh siap CAPSLOCK ok.. marahnyerrrrrrrrrrrrrr.... aku baru nak balas sekali aku kene blocked daaaaaaaa.. tak puas hatilah... pk punya pk... aku pakai acct FB akak aku.. bunyik nya seperti di bawah.....



April 12 at 5:48pm
murahkan....ni link kawan sy... tak dpt bli sbb dah ade org bli yg saiz 90, sy tgk2 album awak ade gak yg wonderkid ygpink ade 3 layer tu tp sy bli kat kikakids collections, jual rm38, siap leh bg sy rm35.. btol tak tipu.. macam tulah nak bisnes.. . tak yah lah nak marah2 org kalo tak mo bli (capslock tulisan), ade cara nak pikat hati customer, soh tgk pic lain kalau berkenan... bodohnya awakkan.. bukan sbb sy tak mampu bli mhl, tp kene pandai cari the best price.. lain kali bukak mata. tak pelah.. awak gak yg kaya kalo sy bebel2 nih... kawan sy ramai bines cam awak lah... tau lah cara drg nak mark up price.. tp kestupidan dan amarah awak buat awak gini... oklah.. tqvm.. dari sy... cahayer... pinjam fb kakak.. almaklum.. kene block... byk ek dress awak cantik2.. tata... :P
CODE : 2415 (2PCS)

SOLD OUT


Hehehehehehe.. sempatlah jugak aku round2 FB dia... pastu aku log out acct akak aku... dlm beberapa minit aku masuk lagik tgk dia reply ke tak... owh.. dia tak reply tapi blocked akak aku jugakkkkk kakakakakka... then.. aku kat FB adelah 1 group.. aku ngadu saner.. ade ke patut dia buat gitu..... so member2 aku masuk FB dia ni.. siap naik status... aku kan tak leh tgk sbb kene blocked so member aku pon copy paste... sakit ati wooooo.. baca kat bawah....



Noorcahaya Mn April 25 at 5:32pm Report
#
Redzshied Baby's Collections

Terlalu sukar utk memuaskn hati smua org...sy sudah cuba bt y terbaik utk smua para pelanggan...sy mencari rezeki halal bkn mencari gaduh,klu rsa produk & hrga y sy tawarkn x memuaskn hati anda,x perlulah nk membeli dr sy...juga x perlu nk inbox maki hamun sy,sy blum pnah inbox maki hamun org even sy ditipu...hrp faham...TQ
April 12 at 9:11pm · LikeUnlike · 1 personLoading...
#

Redzshied Baby's Collections

Ituler,sy pn xtau apa mslh dia...klu nk cancel order just inform...ni siap maki hamun sy kt inbox...satu bangsa plak tu...klu x suka xyah nk order brg...bila dh order...kita tyer baik2 confim ke x brg tue...siap bleh maki2 plak...adoisssssssss...mcm2 karenah manusia skrg...
April 12 at 9:11pm · Like


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
FITNAHHHHHHHH... aku ade MAKI ker guna CAPLOCKS bagai cam ko buat wahai Puan..Dot Dot Dot.... no tepon ko ade pada aku.... bile2 aku leh mesej ko bg kondem ko... tp ko ni cacat otak .. mls nak layan lagiklah...

So korang pklah. si pendek akal nih..... then aku gi lah chat dgn budak bisnes online yg aku mention kat atas tp aku kaler pink.. tak moh lah letak nama bisnes dia kat sini.... cam tak best kan... aku panggil dia KK jelah.... aku ceritalah kat KK, A sampai Z, sbb aku ade cite kalo beli kat ko baju pink 3 layer tu leh dpt RM38 tp ko siap bagi diskaun RM3. Tapi si Redzshied Baby's Collections menyamar kot gi buat2 tny kat inbox KK, betul ke KK jual baju tu RM35 termasuk postage.. HALAMAKKKKKK BODOHNYA SOKLAN... agaknya selama nih dia ingat aku cite baju termasuk postage agaknya... aku ckp pasal harga baju jelah badigol bukan termasuk postage... mmg lah tak pulang modal.... tp korang bygkan.. baju pink 3 layer aku bli kat KK RM35 dia leh jual RM46 kot... tu blom postage... kalao dia sorng jual aku blilah kot.. tp ramai ygbg best price.. tkkan aku bodoh2 bli kat RBC kot...

Tulah... nak bisnes tapi NO MANNERS... ko bongok ke pe.. CUSTOMER ALWAYS RIGHT... aku kan dah bagi reason.. ko terima dgn cara baiklah...

Ko cite pasal duit kastam tu ape jadah.. ko bli direct ke lol... tah tah ko bli dgn wholesaler... OK OKLAH AKU TAK FAHAM LAH KONON2 CARA ORG NIAGA... tapi please.. jaga bahasa... ko nak buat fitnah kat wall FB ko kan.. lantak.... sini ramai baca.. b4 entry ni ade jugak org tak de otak meniaga, dah amek duit aku lama2 berbulan2 pehtu tny baru nak ckp baju tak de.... tp nasib dia bahsa ade tak cam ko RBC... dah lah.... bongoklah ko....

5 comments:

sape? aku? said...

hoih!aku ler..aku lom habis bca lagik. esok sambung..tp giler ah!hahahaha.

aullea said...

pergh.. kasi kaw2 punye,cha! padan muke dia..

noorcahaya said...

dinie oi... lom abis baca dah tau giler ke tak ek...


aullea... mmg padan dgn muka dia ler...

blackroses said...

cha..cha..ekekekek

noorcahaya said...

ala ana... biar ler.. kasi padan muka dia,... hehehe

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers