Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Wednesday, October 6, 2010

Anmum


Saja je pon. korang nak cakap aku jakun cakap lah.. lalalalallala..... longggg longgg time ago ahaha tak nye.. 9/12/2009 aku kat atas katil wat tgh layan blues with my newborn bebeh. tepon aku berbunyi.... dari Anmum.... lepas dia hai hai, dia tny aku.. berapa umur baby... What!!!! U tau i kat mana?.. i still atas katil kat wad hospital.. i baru 2 hari delivery.... pastu dia ketawa kecik sambil tu tny . i bagi susu ape ye kat bb... so aku jawab. manelah saya tau, walau dlm pale ingat kalo bg susu anmum mane tau dpt hadiah gi paris ke london ker. cettttt.... ofcozlah aku pk BF.. ngok ngek.. so dia pon kata sori n call lain kali....

then, beberapa hari yg lepas aku dpt bungkusan dari anmum, cam taw2 dia kata bb aku nak dekat setahun... adelah risalah yg bagus utk dibaca, sample susu Anmum langkah 3 dan picture card 1-10...

so.. raesa sgt serasi dgn anmum, malah dia makin kuat minum susu.... makan pon... cuma skang ni dia tgh wat pangai nak beralih bulan, asal aku nak gi timbang. dia mkn main2. geram btol lah minah nih.... sejak aku bli anmum dari lagik seminggu nak raya sampai skang nih dah 3 tin yg900gm plus kotak 650gm raesa dah abeskan..... kopak.. kalo BF tentu2 aku jimat.. nak wat camno.. tak de rezeki.... tu jek aku nak cite...

2 comments:

Ieda said...

brape oz sekali minum cha..

noorcahaya said...

3oz kalo 3jam sekali, kadang2 2 jam nak lagik, 4oz paling byk ar, tu kalo 4 jam...kalo dulu susu badan, 5jam 5oz..

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers