Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Wednesday, October 27, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris?

Aku dah kene taggeg dgn si Yanna gediks nih, tagged kali ni menarik, dan aku sgt teruja ingin mencuba. Senang jek, just follow intruction kat bawah.....

1) buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)'
an letakkan sekali pic ni dan link kan terus ke blog
www.nadiafarahida.blogspot.com - DONE


'Eiffel Tower Giveaway'
2) dan jgn lupe letakkan pic ni skali kat side bar blog korang
dan link kan terus ke entry ni ye - DONE

3. mnjadi follower blog ni. - DONE

4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag! - DONE

INTAN

SUHAILA

BONDA DADIF


5. dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye. - DONE


Hadiah?
5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.
mkin ramai, makin banyak hadiah.
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM




3 comments:

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Suhaila Tahir said...

TQ Ayang....

last week bz sket daaa

noorcahaya said...

thx butterflyana.. :)

Su.. orait..

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers