Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Thursday, July 16, 2009

Itu Ini

Arini hubby sms dia kata lambat sket.. dia still ade kat pasir gudang... so leh lah aku menggeblogkan diri... Aritu aku byk cite..tapi tak de mod nak taip... pas tu dah lupe crite2 tuh... Selasa lepas aku ada appt. dgn pakar pemakanan setelah kantol MGTT, dorang just terang kan ape yg boleh dah tak boleh... yg manis2 yg sewaktu dgn nya aku kene panthang... susu anmum pon tak leh.. sbb ade kanji.. so balik spital aku singgah jap renew insurans kete, pastu gi Giant bli stock susu low fat Dutch Lady.. dgn cornflakes.. heheheh... nak tukar menu bekpes... tapi semlm jek aku mkn.. arini kembali dgn ns lmk aku... aritu gak aku MC.. aku jln dah terhuyunh hayang... penat kot... gi klinik... just bagi ubat, dia tulis utk demam/bisa2/tahan sakit... tu jek.. charge aku RM30... ces.. mahal....

Semlm aku start mengaji Al Quran... best ar guru ngaji dtg umah.. tak yah aku gi umah dia... well aku kena tunaikan nazar aku.. jika aku pregnant, aku akan khatam b4 due... tapi lambat aku start plak guru aku ckp, guru aku kata takut tak sempat.. sbb bln pose dia tak ngajar sbb gi tarawikh... so smlm aku dpt 10 muka surat dlm 1 jam... mulut aku pun naik cramp .. ni lah padahnya tinggalkan bacaan AlQuran sekian lama.. baca pon gagap... so aku nak kene excercise mulut b4 ngaji....

Sok aku ade appt plak ngan doctor pakar kat HSA, jumpa doktor aku Siti Muslihat.... tak sabo nak scan... hahahahaha... insyaallah.. nampak lah gender bb sok.. kalau di izinkan Allah... pas tu aku nak gi amek insuran aku yg aku gi renew aritu.. sengal lah insurans Maybank..aritu aku tny.. ada hadiah??? hadiah skang dah tak de lagik... bengkak btollah... ckp lah korang staff dah rembat dulu.. kan senang....

Tadik tghari aku gi Pasaraya Smart... bli mee hoon utk Yassin sok.. wat soto... aku bli lunch aku ialalh.. ketupat 3 biji dgn rendang ayam tua quater... beso nah ayam.. tak habis... tapi sedap.. ade harapan aku bli lagik.. lambat lah raya.. hehehehe...



4 comments:

Eyna's said...

Bagusnya...siap ada org ngajar ngaji datang ke umah...dan...nazar ko tu mmg baik....Teruskan usaha murni tu....

chimera said...

moga Mummy dgn Babynya sentiasa sihat....

♥Hernee Nazir♥ said...

smoga apa yg dinazarkan tercapai..n hope both mummy n baby sihat..amin..

noorcahaya said...

eyna..... thanx for ur support...hang nih degil lah tak mo jumpa doktor...anyway.. lawo kete ko ek....


cik chime.... thanx for ur doa... hopefully pas ni awak coming soon to be husband and daddy... berangan lah tuh...wink..wink..


hernee... thanx singgah kat sini.. nnt sy singgah umah saner yek...mekacih doamu... amin...

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers