Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Friday, July 17, 2009

tgk gambo jek





















4 comments:

chimera said...

hahahahah... kelakar je. terutama tu gambar yg seluar tertanggal di bawak air laju tu heheheh... agak2 mcmana dia nak naik tu. memng dok berendam sampai kecut lahh.. hahahahaha...
errr.. ni saje je nak bagitau, atas sebab2 teknikal yg menyusahkan, url blog saya ada pertukaran sikit...i-chimera tukar jadi el-chimera.blogspot.com (mcmlah ada org kesah...) errrr, saje je nak bagi tau. yg lama tu ntah apa masalah takleh nak view pulak... saje je bagi semangat suruh tutup blog...

noorcahaya said...

chime.. tulah pasal.... ingat line lembab ke pe.... er.. jgn lah tutup blog.. nnt tak de tempat baca... nnt masa bykkkkk terluang kat opis ni tak tahu nak buat ape kang.. hehehe...

~NurKasih~ said...

salam cahaya..
adeh.. x abih gelak lak..u funnyy!!

noorcahaya said...

tu dia NurKasih dok New Zealand melancong umah kite nih... kat malaysia nih tgh tayang drama NurKasih... tak de funny2 sgt.. sedih jek memanjang.. abes air hidong kuar sume...

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers