SATE GORENG (KAK FIDA)
CHEEKY VEGGY AND SALTED FISH
EGG TOFU AND OYSTER SAUCE
SOTONG GORENG TEPUNG (CHE'IZA)
HOT AND SPICY SEABASS
Monday, November 17, 2008
Masak-masak
My favorite food aku chinese dishes, minat sejak makan seafood kat Tepian Pantai kat tepi laut di Tman Rinting, leh nampak Singapore dekattt jek.... kat situ aku belajar makan sweet and sour, tofu and eggplant, dan byk lagik..biase aku masak melayu fav aku, asam pedas ofcoz.. extra black pepper, ns lemak dan lain2 lagik. Sejak aku kenal myresipi.com... byk gak aku blajar masak, tapi jarang buat laporan sbb selalu jrg buat jadi perfect... ade jek yg something wrong somewhere... hehehe amek ayat makcik ros dlm cite sinderela. So automatik malu aku nak post gambar2 masakan yg aku try dari resipi dorang.. tak lupa jugak aku post lauk2 aku, saje ngengada. Hb aku kadang2 pelik tgk aku, pas masak snap gambar.. plak pakai hp dia, pic clear, hp aku cikai sket, motorola v3i, gambo tak clear.. tu yg kadang aku post gambor kat myr tak cun, padahal kaler masakan aku very the very menggiurkan... so kat bawah pic masakan aku yg aku penah try recipe org dan recipe dari aku.... tak semua.. sbb byk dah delete dlm pc... cuci mata jek lah
Labels:
mamam
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment