Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Wednesday, January 12, 2011

Aku dgn pinggang ku...Raesa dgn bisulnya Part 1

wah.... siap part2 entry aku kali ni.. sbb aku tau.. aku bykkkkkkkkkkkkkkkkkk mende nak cite.... b4 ni aku ade cite pasal aku sakit pinggang kan.... tp ni lagi worst.... 5hb minggu lepas. aku stat sakit, jln langkah kecik2... aku nak angkat raesa pon tak boleh.... rase cam kene strok je kan... so aku dah pk lain lah.... so sakit je aku nanes.. nasib raesa kol 730pm dia dah tido.. aku pon keras tido jugak.. mandi tak . hape tak.... kol 10pm aku terbgn.... aku rase aku cam cacat dah.. tp aku bgn jugak.. paut mane patot utk bgn... nanes lah lagik.... kebetulan huby balik... mata aku bekas nanes mmg tak leh semunyik dah.... so aku ngadu sakit.... tp aku tk ckp lagik aku nak try gi jumpa doc.. sbb aku pk report kat opis tak siap2... fb punya pasal lah ni aku keje tak siap.. hehehhe...

huby ckp tak yah buat bekal sok.. sbb nak kuar awal... berehhhhhhhh..... so 6hb pagi2 pas solat subuh aku wat sarapan.. wat jemput2 jek jugak jemput2 Raesa, pakai cucur adabi jekkkk.. hehehe... tp aku diri lama2 pon sakit gak.... tgk jam baru 630am.. aku ade masa lagik nak tido rehat2 b4 gi keje.. ermmm..... alarm kol 715 bunyik aku bgn lah... sekali...... aku rase aku dah strok.... cacat.. owhhh.. tak boleh bgn.. nangis2 sampai huby bgn.... Raesa pon bgn doh..... huby nak tlg bgn kan pon aku tak bagi.. sbb sakit nak bgn terus.... aku pon turun kan kaki turun pelan2 sampai terduduk kat lantai, emmm atas tilam huby ekceli, yg tido kat bawah.. cian huby kite... pastu i terus pusingkan badan , berlutut dan badan sembam atas katil... pastu aku try bgn.... SANGAT SAKIT OK.... berjaya berdiri.. huhu... nanes lagik.. sambil nak gi mandi.... pastu .. huby aku kata nak teman gi spital.... aku gi emergency.. tk mo gi klinik pesakit luar....

aku pon bersiap, dia yg pakai kan baju kat aku even spen aku .. hehe/.. .. tak boleh tunduk.... jalan kedu2.... siap2, cekikjemput2.. cam kebulur plak... pastu terus anta raesa gi umh bbstr dia..... sampai kat emergency, as usual, pekerja2 dia dtg membantu, terus aku cakap backpain sampai tak boleh bgn sendiri..... kalo aku ckp backpain aje.. mau dia halau aku kat klinik pesakit luar.... pastu sorang amekkan wheelchair.. yeh yeh.. dpt naik wheelchair, last naik time balik beranakan Raesa.....

ok.. sambung... sakit pinggang dah....


2 comments:

honey said...

cabut dle pinggng letak tepi...whopsssssss...gurau jew..ekkekekekke

noorcahaya said...

ko nak soh aku jadik soton

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers