Nuffnang

click as much as your heartbeat is beating....

Monday, January 31, 2011

Malam Reunion SMMB 9195 Di Hati.



Malam Reunion SMMB 9195 Di Hati. 29.01.2011 di Perkasa Ballroom, Le Grandeur Palm Resort Johor, Senai, (known as Mercure Hotel @ Sofitel Hotel). Aku berkira2 nak pergi ke tidak.... last2 pergi jugak sbb besfrend aku nak pergi... kitaorang tak bwk spouse masing2... sebok dgn kerja. Aku bwk Raesa n Zahid ank sepupu aku yg ak aku bela. Tu jadi orang suruhan aku je tuh... kakaka.... lama gila tak drive pergi airport, jalan huru hara jammed teruk... tp tak delah sesat... johor plak musim hujan, org bw kereta pon dah cam kura2

Sampai sana.. lom ramai... tp sgt lah teruja jumpa member2 lama.... ade yg 16 thn tak jumpa.... amekaw.. yg makin cantik jelita pon ade.. yg dulu cam hingusannn je kan, yg kachaq pon ade.. eh ade ker... semua cam hape je bapak2 org... kakakaka...

Majlis start lambat, tggu cikgu cikgi yg lambat... lapo dah... rase dekat kol 9pm start kot... so b4 tu sesi amek gambo..

Acara mula dgn nyanyi lagu skolah.... waduhhh.. acapella... sgt semangat nyanyi hoccay... pastu ucapan dari wakil skolah si Dean Manas tu dah akak dia yg aku tak pasti ape dia punya title, cikgu ker ape ker.. tak dgr...

Lepas acara tgk org joget.... baru boleh mkn, ank sedara aku di kerah ambil nasi utk aku.... kalo tggu aku, boleh habis mkanan.. oklah.... sedap lah jugak...

Byk acara games n lucky draw.. aku tak de ong malam tu termasuk yg duduk semeja, menang no2 pon dlm treasure hunts games....

Yang paling penting jumpa dgn member lama... best tgk tumbesaran masing2.. kekekeke.... yg tak kenal pon ade... kalo aku, sebut nama jek drg ingat... sape lah tak ingat nama aku yg glem nih... kakakak... bukan glem tp senang ingat...

Mmg enjoy walo aku kene pisah duduk dgn besfren aku.... ok layan lah gambo









2 comments:

honey said...

mama raesa dh kurussssss.. jelesss ok!! :-P :-p

noorcahaya said...

kentut lah kurus.. kita tggu kontest kat HA ok

We have been married

Daisypath Anniversary tickers

daisy path - Ditakdirkan Bercinta

Daisypath Anniversary tickers